kampeerverblijfspark bij Riemst - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een kampeerverblijfspark bij Riemst

kampeerverblijfspark bij Riemst - Voor een zalige vakantie!

Op zoek naar een kampeerverblijfspark in de buurt van Riemst?

Zoekt u een kampeerverblijfspark in de nabijheid van Riemst? Een rustig of sportief wandeltochtje of fietstochtje maken in de fantastisch mooieDuinengordel of zich uitleven met een portie waterplezier (waterparadijs, vissen kajakken) bij het water … In dat geval bent u ongetwijfeld aan het juiste adres bij een kampeerverblijfspark gelegen in de buurt van Riemst!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Riemst! 

De fraaie plek pal in de zuivere buurt van Riemst aan een schilderachtige waterpoel in het groen maken van onze heerlijke camping de perfecte plek voor al wie wil rusten en relaxen. U vindt hier zelfs een strand waar u lekker kan zonnebaden en ontspannen. De plas biedt als het aankomt op waterfun heel interessante opties: kajakken, kanoën, surfen, roeien, boottochten met kleine en grote zeilboten. Natuurlijk is er ook voor de jongeren waterpret op maat aanwezig in een veilige omgeving.

De camping heeft de beschikking over toeristische plaatsen van 140m², over tv-aansluiting, wifi, riolering, 16A-elektriciteit en riolering op de plaats. De jaarplaatsen van 180m² hebben zelfs bijkomende 20A-elektriciteit en individuele gasaansluiting.

Doorheen het ganse jaar is onze camping permanent geopend. De visvijver van Camping Zavelbos en het waterpark van het naburige Wilhelm Tell staan voor alle gasten vrij tot de beschikking en ze zijn zeker een bezoekje waard.

Camping Zavelbos: gelegen tussen vennen en bossen

Camping Zavelbos is gesitueerd middenin bos en vennen midden in een beschermd natuurpark van 2000 hectare. Mensen die rust zoeken kunnen geen betere omgeving verlangen om van de natuur te genieten. Het waterparadijs Wilhelm Tell, waarvan u gratis gebruik kunt maken, situeert zich op nog geen 7km.

Zowel voor koppels, ouderen, kinderen en gezinnen heeft Camping Zavelbos enorm veel in de aanbieding. Ongeacht of u zoekt naar cultuur, rust of sensatie: Camping Zavelbos heeft een groot pakket aan ontspanningsmogelijkheden. Geniet in Camping Zavelbos van een zalige zorgeloze vakantieperiode in de vakantiehuisjes of de prima voorziene en geriefelijke camping. Daarbovenop ligt er in de directe buurt een grote waaier aan mogelijkheden tot uitstapjes voor de liefhebbers van sensatie, sport en cultuur.

U beleeft op de camping absoluut een schitterende vakantieperiode in een kindvriendelijke en hartelijke locatie. Verken het knappe duinengebied met zijn mooie wandel- en fietspaden of zoek de rust en stilte op aan de visvijver. Het zeer gewaardeerde en enorm uitgebreide (6000 hectare) Nationaal Park Hoge Kempen en de schilderachtigeDuinengordel die op nog geen 5 kilometer van de camping liggen staan garant voor onvergetelijke uitstapjes in de aangename natuur die Vlaanderen te bieden heeft.

Wilhelm Tell: in de omgeving van Riemst, de perfecte plek

Camping Wilhelm Tell is een typische familiecamping aan een uitgestrekt natuurgebied van maar liefst 1000 hectare waar u lekker kunt wandelen tussen de attractieve heide, sparrenbossen, loofbossen en moerasgebieden. Door zijn rustige ligging, in een echte anti-stressomgeving, ver van verkeer en industrie, is Wilhelm Tell uiterst geschikt voor groeps- en familierecreatie, dagtoerisme en jeugdkampen.

Met een oppervlakte van minimaal 100m² zijn de staanplaatsen heel ruim en bovendien zijn ze allen voorzien van water, riolering, elektriciteit, kabel-tv.

Het domein wordt ‘s nachts bewaakt en verlicht. Indien ze zich kalm houden en aangelijnd blijven, zijn honden toegelaten op het domein. Voor de toeristische kampeerder zijn er toeristische plaatsen (100m²) of jaarplaatsen (tot 140m²). Indien mogelijk en gewenst mogen de wagen en het bijzettentje gerust mee op uw plaats.

In de omgeving valt voldoende te beleven: er is een waterparadijs, op korte afstand liggen er zeer fijne steden en toeristische trekpleisters en de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen ervoor dat iedereen zich in zijn sas voelt op de droomvakantie in Riemst.

Op amper 6 km afstand mag u gratis gebruik maken van de visvijver van Camping Zavelbos. Daarnaast kunt u zich ook uitleven in de fantastisch gelegen waterpoel van Camping De Binnenvaart.

Prachtige omgeving in de buurt van Riemst

Riemst is genesteld in een gezellige omgeving met natuur op korte afstand. Het ontspannende levensritme, de vele wouden, beekvalleien, heide, de spontane hartelijkheid, maken van Limburg de ultieme bestemming voor een vakantie. Een ware ranger troont u mee op een prachtige ontdekkingstrip doorheen het fraaie Park Hoge Kempen dat niet alleen met voorsprong het grootste natuurpark van Vlaanderen is, maar volgens velen ook het fraaiste. Het 2000 km autovrije uitgebreid bewegwijzerde fietsroutenetwerk doorheen de fraaiste stukken van de Limburgse kempen en het Maasland is de droom van elke fietser. Dankzij directe verbindingen liggen we centraal gelegen in dit uitgestrekte netwerk, dat u brengt langs musea, de magistrale maas, mijnschachten en terrils,…

Limburg is befaamde voor z’n toerisme, lekker eten en drinken. De altijd gezellige terrasjes in de vele leuke steden en dorpen bieden u de smakelijkste Limburgse gastronomie. Combineer een historisch of cultureel bezoekje naar een leuk stadje met de geweldige gastronomie en u beleeft ongetwijfeld een geweldige dag.

Houdt u eerder van actie tussendoor…. paardrijden en voor de onbevreesde snelheidsduivels en lefgozers is ook racen op het racecircuit van Zolder, skiën, deltavliegen of rotsklimmen een aantrekkelijke optie… Met dank aan de strategische ligging is alles goed bereikbaar: Bokrijk (openluchtmuseum), Maastricht, de pretparken Walibi of Bobbejaanland, overdekte winkelcentra, Maasmechelen Village outlet-center, shopping Genk, Valkenburg, Olmense Zoo, stoomtrein As,…

Zonder twijfel een topidee:kampeerverblijfspark bij Riemst!