kampeerterrein bij Neerpelt - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een kampeerterrein bij Neerpelt

kampeerterrein bij Neerpelt - Voor een fantastische vakantie!

Op zoek naar een kampeerterrein in de buurt van Neerpelt?

Op zoek naar een kampeerterrein in de omgeving van Neerpelt? Een sportief of rustig tochtje met de fiets of te voet maken in de aangename en mooieDuinengordel of zich te goed doen aan een beetje watersporten (vissen, kajakken, waterparadijs) aan het water … In dat geval bent u zeker aan het juiste adres bij een kampeerterrein in de buurt van Neerpelt!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Neerpelt! 

De oogverblindende ligging midden in de interessante omgeving van Neerpelt aan een magnifieke waterplas in de natuur maken van onze nette camping de meest geschikte plek voor al wie op zoek is naar rust. Lekker ontspannen en zonnekloppen op het strand. Wat wens je nog meer? De plas leent zich zeer goed voor een zwembeurt en vaar- en bootplezier zoals kajakken, kanoën, roeien en zeilen met kleine boten. Ook voor de kleinsten onder ons zijn er zeer veel activiteiten op maat.

Alle faciliteiten zijn voorzien op de zeer ruime toeristische plaatsen van de camping: riolering, stromend water, 16A-elektriciteit, wifi, het is allemaal volledig piekfijn in orde. De nog ruimere jaarplaatsen (180m²) hebben zelfs een gasaansluiting en extra sterke 20A-elektriciteit.

Onze camping is het hele jaar open. Alle bezoekers mogen ook gebruik maken van het waterparadijs van het naburige recreatieoord Wilhelm Tell en van de idyllische visvijver bij Camping Zavelbos.

Camping Zavelbos: middenin de bossen en vennen

De gemoedelijke schone, boomrijke situering tussen de moerassen in een uiterst uitgestrekt (2000 ha) beschermd natuurlandschap bieden een rustgevend decor voor Camping Zavelbos. Personen op zoek naar rust kunnen geen beter denkbare setting wensen om van de natuur te genieten. Het waterparadijs Wilhelm Tell, waarvan u helemaal gratis gebruik kunt maken, bevindt zich op slechts 6km.

Camping Zavelbos heeft heel veel in petto voor zowel kinderen, jonge gezinnen als ouderen. Ongeacht of u smacht naar sensatie, rust of cultuur: Camping Zavelbos beschikt over een groot pakket aan kansen tot recreatie. Geniet in Camping Zavelbos van een deugddoende zorgeloze vakantietijd in de vakantiewoningen of de degelijk toegeruste en ruime camping. De formidabele buurt met zowel natuur als steden leent zich perfect voor sportieve of culturele uitjes.

U heeft op de camping zonder de minste twijfel een comfortabele vakantieperiode in een kindvriendelijke en hartelijke omgeving. U kan iedere dag opnieuw het duinengebied exploreren met dank aan de talloze fabelachtige wandel- en fietsroutes of doodeenvoudig lekker luieren en tot rust komen op de camping met de knappe visvijver. Het onvolprezen en zeer uitgestrekte (6000ha!) Nationaal Park Hoge Kempen en de schitterendeDuinengordel die op nog geen 5,5 kilometer van de camping liggen staan garant voor geslaagde tripjes in de heerlijke natuur die Vlaanderen te bieden heeft.

Wilhelm Tell: bij Neerpelt, de perfecte vakantieplaats

Familiecamping Wilhelm Tell situeert zich in een uitgestrekt natuurgebied (I000 ha) en biedt mogelijkheden voor formidabele wandeltochten in een gevarieerd gebied met sparrenbossen, loofhout, heide en vennen. Stress en drukte zijn heel ver weg bij Wilhem Tell en dat maakt het enorm geschikt voor kampen met jongeren, en groeps- en familierecreatie en zelfs voor een dagtrip voor wie even uit de drukte wil.

De staanplaatsen zijn voorzien van wifi, tv-aansluiting, stromend water, 16A-elektriciteit en strekken zich uit over een oppervlakte van minimum 100 m².

Het domein wordt ‘s nachts bewaakt en verlicht. Honden zijn aangelijnd toegelaten indien ze de rust niet verstoren. De toeristische kampeerder kan kiezen tussen de toeristische plaatsen van 100m² of de heel ruime jaarplaatsen tot 140m². Indien mogelijk en gewenst mogen de auto en het bijzettentje gerust mee op uw plaats.

In de omgeving valt voldoende te beleven: er is een waterparadijs, op korte afstand liggen er fraaie steden en toeristische trekpleisters en de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen ervoor dat iedereen zich in zijn sas voelt op de droomvakantie in Neerpelt.

Op slechts 6 km afstand mag u gratis gebruik maken van de visvijver van Camping Zavelbos. Daarnaast kunt u zich ook uitleven in de ronduit prachtig gesitueerde waterpoel van Camping De Binnenvaart.

Veelzijdige omgeving in de buurt van Neerpelt

De streek rond Neerpelt is werkelijk prachtig. Het altijd aangename en rustige Limburg is vanwege de eindeloos uitgestrekte bos- en heidegebieden en de vriendelijkheid van de lokale bevolking een onbetwiste toeristische topper. Een onvervalste ‘ranger’ trekt u mee op een leerrijke en spannende exploratietocht doorheen het fraaie Park Hoge Kempen dat niet enkel het meest uitgestrekte opengesteld natuurpark van het Vlaamse land is, maar volgens vele kenners ook het allermooiste. Het ruim 2000km autovrije goed bewegwijzerde fietspadennetwerk door de mooiste gebieden van Het Maasland en de Kempen is de droombestemming van iedere fietstoerist. De camping bevindt zich strategisch te midden van dit fietsknooppuntencentrum waar u de terrils, de machtige Maas met zijn idyllische vallei, de musea, de mijn terrils en gezellige steden en dorpen kan verkennen,…

Limburg is befaamde vanwege z’n toerisme en heerlijke gastronomie. De altijd gezellige terrasjes in de omliggende steden en dorpen bieden u de befaamde Limburgse gerechten. Combineer een historisch of cultureel tussendoortje naar een leuk stadje met de heerlijke gastronomie en u hebt honderd procent zeker een geslaagde dag.

Bent u meer een liefhebber van actie of avontuur tussendoor…. Paardrijden, go-carten, racen op het circuit van Zolder, deltavliegen, klimmen of skiën. Alles behoort tot de mogelijkheden… Door de strategische positie is alles vlot en goed te bereiken: Genk (zondagmarkt, Hasselt, de pretparken Walibi of Bobbejaanland, overdekte winkelcentra, Maasmechelen Village outlet-center, shopping Genk, Valkenburg, Olmense Zoo, stoomtrein As,…

Kortom: kampeerterrein bij Neerpelt, een succesformule!