kampeerterrein bij Lummen - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een kampeerterrein bij Lummen

kampeerterrein bij Lummen - Voor een zalige vakantie!

Op zoek naar een kampeerterrein in de omgeving van Lummen?

Zoekt u een kampeerterrein in de buurt van Lummen? Een heerlijk fiets- of wandeltochtje ondernemen in de aangename en mooieDuinengordel of genieten van een portie waterplezier (plezier maken in het waterparadijs, kajakken of vissen) aan het water … bij een kampeerterrein gelegen in de buurt van Lummen vindt u gegarandeerd uw voorkeur!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Lummen! 

Onze heerlijke camping in de zeer fijne nabijheid van Lummen is magnifiek genesteld in de mooie natuur aan een ongerepte natuurlijke 20 hectare grote waterplas. U vindt hier zelfs een strand waar u overheerlijk kunt zonnen en ontspannen. De waterplas biedt wat betreft waterplezier zeer veel mogelijkheden: kajakken, kanoën, surfen, roeien, vaartochten met grote middelgrote en kleine zeilboten. Ook voor de kleinsten onder ons zijn er een uitgebreid scala aan bezigheden op maat.

Alle voorzieningen zijn aanwezig op de erg ruime toeristische plaatsen van de camping: riolering, wifi, 16A-elektriciteit, tv-aansluiting, stromend water, het is allemaal piekfijn oké. De jaarplaatsen van 180m² beschikken zelfs over bijkomende 20A-elektriciteit en een individuele gasaansluiting.

Onze campingplaats is heel het jaar open. Alle gasten kunnen ook gebruik maken van het waterparadijs van Recreatieoord Wilhelm Tell en van de idyllische visvijver bij Camping Zavelbos.

Camping Zavelbos: middenin de vennen en bossen

Camping Zavelbos is gesitueerd tussen bossen en vennen middenin een beschermd natuurpark van liefst 2000 ha. Personen op zoek naar rust kunnen geen betere plaats wensen om van de mooie natuur te genieten. Het waterwalhalla Wilhelm Tell, waarvan u helemaal gratis gebruik kunt maken, bevindt zich op slechts 6km.

Camping Zavelbos heeft zeer veel in petto voor zowel jongeren, kinderen of ouderen. Rustzoekers, avontuurlijk aangelegde mensen en zelfs ook cultuurminnaars komen dankzij tal van ontspanningsmogelijkheden totaal aan hun trekken. Geniet in Camping Zavelbos van een zalige zorgenvrije vakantieperiode in de vakantiehuisjes of de goed toegeruste en ruime camping. Bovendien ligt er in de nabije omgeving een ruim aanbod aan mogelijkheden tot tripjes voor de liefhebbers van sensatie, cultuur en sport.

De hartelijke atmosfeer en het kindvriendelijke karakter zorgen ervoor dat u een toffe periode beleeft op onze camping. U kan elke dag opnieuw het duinengebied verkennen met dank aan de talloze fabelachtige fiets- en wandelroutes of doodeenvoudig lekker luieren en tot rust komen op de camping met de schilderachtige visvijver. Het hoog aangeschreven en heel uitgestrekte (6000ha!) Nationaal Park Hoge Kempen en de mooieDuinengordel die op nog geen 6 km van de camping liggen staan borg voor heuglijke uitjes in de formidabele natuur die Vlaanderen te bieden heeft.

Wilhelm Tell: in de omgeving van Lummen, de ideale plaats

De camping Wilhelm Tell is een typische familiecamping aan een ruim natuurgebied van maar liefst 1000 hectare waar u lekker kunt wandelen tussen de wondermooie heide, sparrenbossen, loofbossen en zelfs moerasgebieden. Stress en drukte zijn heel ver weg bij familiecamping Wilhelm Tell en dat maakt het zeer geschikt voor kampen met jongeren, en groeps- en familierecreatie of zelfs voor een dagtrip voor wie even uit de drukte wil.

De staanplaatsen zijn voorzien van tv-aansluiting, wifi, riolering, 16A-elektriciteit en hebben een oppervlakte van ten minste 100 m².

Het domein is heel de nacht bewaakt en verlicht. Honden zijn aangelijnd toegestaan indien ze de rust niet verstoren. Voor de toeristische kampeerder zijn er toeristische plaatsen (100m²) of jaarplaatsen (tot 140m²). Het bijzettentje en de auto mogen op uw plaats indien dit haalbaar is.

Het waterparadijs, de nabijheid van voortreffelijke historische steden en toeristische trekpleisters, de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen voor een droomvakantie voor het ganse gezin.

Op nog geen 6 km afstand mag u gratis gebruik maken van de visvijver van Camping Zavelbos. Ook heeft u toegang tot de aangename natuurlijke plas van Camping De Binnenvaart.

Prachtige omgeving in de buurt van Lummen

Lummen is genesteld in een fameuze omgeving met natuur op korte afstand. Het altijd aangename Limburg is dankzij de ruime heide- en bosgebieden en de hartelijkheid van de Limburgers een onbetwiste toeristische topbestemming. Een echte ranger trekt u mee op een superspannend tocht doorheen het fraaie Park Hoge Kempen dat niet alleen met voorsprong het grootste opengesteld natuurpark van de noordelijke landhelft is, maar volgens vele kenners ook nog eens allermooiste. Het 2000 km autovrije bewegwijzerde fietsroutenetwerk door de allermooiste delen van de Limburgse kempen en het Maasland is de droom voor iedere fietsliefhebbers. Dankzij directe aansluitingen liggen we midden in dit formidabele knooppuntensysteem, dat u brengt bij musea, de magistrale maas, mijnschachten en terrils,…

Ook lekker eten en drinken is een topidee in Limburg. De gezellige terrasjes in de vele leuke dorpen en steden bieden u de heerlijkste Limburgse keuken. U kan aangename uitstappen maken naar de vele musea of historische steden een bezoekje brengen.

Maar eveneens de actieve types die van sport en actie houden komen zeer uitgebreid aan hun trekken…. Paardrijden, go-carten, racen op het circuit van Zolder, deltavliegen, klimmen of skiën. Alles is mogelijk… Dankzij de strategische positie is alles goed te bereiken: Bokrijk (openluchtmuseum), Maastricht, de pretparken Bobbejaanland of Walibi, overdekte winkelcentra, Maasmechelen Village outlet-center, shopping Genk, Valkenburg, Olmense Zoo, stoomtrein As,…

Kortom: kampeerterrein bij Lummen, een succesformule!