kampeerlocatie bij Midden-Limburg - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een kampeerlocatie bij Midden-Limburg

kampeerlocatie bij Midden-Limburg - Voor een unieke vakantie!

Op zoek naar een kampeerlocatie in de omgeving van Midden-Limburg?

Bent u aan het zoeken naar een kampeerlocatie in de omgeving van Midden-Limburg? Een heerlijk tochtje te voet of per fiets ondernemen in de aangename en mooieDuinengordel of zich te goed doen aan een portie waterplezier (plezier maken in het waterparadijs, kajakken of vissen) bij het water … In dat geval bent u ongetwijfeld aan het juiste adres bij een kampeerlocatie in de omgeving van Midden-Limburg!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Midden-Limburg! 

Onze nette camping in de fantastische omgeving van Midden-Limburg is prachtig ingebed in ongerepte natuur aan een 20 hectare grote natuurlijke plas. Heerlijk ontspannen en zonnekloppen op het strand. Wat wens je nog meer? De plas biedt met het oog op waterfun heel veel opties: kajakken, kanoën, surfen, roeien, boottochtjes met grote en kleine vaartuigen. Uiteraard is er ook voor de kinderen waterplezier op maat aanwezig in een veilige omgeving.

Alle nutsvoorzieningen zijn voorzien op de zeer ruime toeristische plaatsen van de camping: riolering, stromend water, 16A-elektriciteit, wifi, het is allemaal piekfijn in orde. De nog beter uitgeruste jaarplaatsen (180m²) hebben zelfs een gasaansluiting en extra sterke 20A-elektriciteit.

Gedurende het hele jaar is onze kampeerplek constant open. Gasten kunnen ook gebruik maken van het waterpretpark van het naburige recreatieoord Wilhelm Tell en van de idyllische visvijver op Camping Zavelbos.

Camping Zavelbos: tussen bossen en vennen

Camping Zavelbos is gelegen tussen bos en vennen pal in een beschermd natuurpark van 2000 hectare. Een wondermooie uitvalsbasis voor liefhebbers van natuur en gasten die van rust en kalmte houden. Het waterwalhalla Wilhelm Tell, waarvan u gratis gebruik kan maken, situeert zich op slechts 6km afstand.

Zowel voor kinderen, ouderen, gezinnen en koppels heeft Camping Zavelbos enorm veel in de aanbieding. avontuurlijke types, rustzoekers en zelfs ook cultuurliefhebbers komen met dank aan de tal van recreatiemogelijkheden zonder twijfel aan hun trekken. Geniet in Camping Zavelbos van een zalige zorgenvrije vakantietijd in de vakantiehuisjes of de zeer goed uitgeruste en geriefelijke camping. De nette omgeving met zowel natuur als steden leent zich zeer goed voor culturele of sportieve tripjes of uitjes.

U beleeft op de camping zeer zeker een heerlijke vakantie in een kindvriendelijke en hartelijke setting. U kunt elke dag opnieuw het duinengebied exploreren met dank aan de talrijke schitterende wandelroutes en fietsroutes of gewoon lekker luieren en tot rust komen op de camping met de knappe visvijver. Op 5,5 km afstand vindt u het Nationaal Park Hoge Kempen (6000 ha) en de Duinengordel voor nog extra uitstapjes in de ongerepte natuur.

Wilhelm Tell: niet ver van Midden-Limburg, de gedroomde vakantieplek

Camping Wilhelm Tell is een typische familiecamping aan een ruim natuurgebied van maar liefst 1000 hectare waar u lekker kunt wandelen tussen de fijne heidegebieden en sparrenbossen. Stress en drukte zijn heel ver weg bij camping Wilhelm Tell en dat maakt het enorm geschikt voor kampen met jongeren, en groeps- en familierecreatie en zelfs voor een daguitstapje voor wie even uit de ratrace wil.

De staanplaatsen zijn voorzien van tv-aansluiting, wifi, riolering, 16A-elektriciteit en strekken zich uit over een oppervlakte van ten minste 100 m².

U kunt zich helemaal veilig voelen, want tijdens de nacht wordt het terrein prima verlicht en bewaakt. Indien ze zich kalm houden en aan de lijn blijven, zijn honden toegelaten op het domein. De toeristische kampeerder heeft de keuze uit de toeristische plaatsen van 100m² of de uiterst ruime jaarplaatsen tot 140m². Indien mogelijk en gewenst kunnen de auto en het bijzettentje gerust mee op uw plaats.

In de omgeving valt voldoende te beleven: er is een waterparadijs, op korte afstand liggen er ronduit prachtige steden en toeristische trekpleisters en de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen ervoor dat iedereen zich in zijn sas voelt op de droomvakantie in Midden-Limburg.

U kan gratis de visvijver van het naburige Camping Zavelbos (op 6km afstand) gebruiken. Daarnaast kunt u zich ook uitleven in de fantastisch gelokaliseerde waterpoel van Camping De Binnenvaart.

Veelzijdige omgeving in de buurt van Midden-Limburg

De omgeving rond Midden-Limburg is echt wondermooi. Het ontspannende levensritme, de vele wouden, beekvalleien, heide, de spontane hartelijkheid, maken van Limburg de ultieme vakantiebestemming. Met een échte ranger kan u op spannende ontdekkingstocht in de liefst 6000ha van het supermooie Nationaal Park Hoge Kempen, het allergrootste van het Vlaamse land. Fietsers kunnen zich in het roemruchte fietsparadijs Limburg probleemloos uitleven op de 2000 kilometer lange fietsnetwerken op rustige, autovrije geschieden fietspaden die door de prachtige Kempen kronkelen. De camping situeert zich strategisch in het midden van dit centrum voor fietsers waar u de terrils, de machtige Maas met zijn fraaie vallei, de mijnschachten, musea en mooie dorpjes en steden kan ontdekken,…

Ook heerlijk eten en drinken is een topidee in Limburg. Ontdek in de stadjes en dorpjes de lekkere Limburgse keuken die uiteraard wel meer in petto heeft dan de gekende Limburgse vla. U kunt geweldige uitstappen ondernemen naar de ontelbare musea of gerenommeerde historische steden bezoeken.

Maar eveneens de ondernemende vakantietypes die van actie en sport houden komen heel uitgebreid aan hun trekken…. Paardrijden, go-carten en voor de echte snelheidsfreaks en durfals is zelfs rondracen op het befaamde circuit van Zolder, deltavliegen, skiën of rotsklimmen een aantrekkelijke optie… Met dank aan de strategische ligging is alles goed te bereiken: Bokrijk (openluchtmuseum), Maaseik, de pretparken Walibi of Bobbejaanland, overdekte winkelcentra, Maasmechelen Village outlet-center, shopping Genk, Valkenburg, Olmense Zoo, stoomtrein As,…

Kortom: kampeerlocatie bij Midden-Limburg, een succesformule!