kampeerlocatie bij Lommel - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een kampeerlocatie bij Lommel

kampeerlocatie bij Lommel - Vast en zeker een topvakantie!

Op zoek naar een kampeerlocatie in de buurt van Lommel?

Aan het zoeken naar een kampeerlocatie in de buurt van Lommel? Een lekker tochtje te voet of per fiets ondernemen in de fantastisch mooieDuinengordel of zich amuseren met een vleugje watersport (vissen, kajakken, waterparadijs) bij het water … bij een kampeerlocatie in de omgeving van Lommel vindt u zonder twijfel uw ding!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Lommel! 

De wonderlijke setting pal in de zuivere omgeving van Lommel aan een magnifieke waterpoel in de natuur maken van onze prima camping de ultieme plek voor al wie rust en ontspanning zoekt. Aangenaam ontspannen en zonnen op het zandstrand. Wat wil je nog meer? De plas biedt als het aankomt op waterplezier heel veel mogelijkheden: surfen, kanoën, roeien, vaartochten met kleine en grote boten. Ook voor de kinderen offreren we zeer veel vertier.

Alle nutsvoorzieningen zijn voorzien op de zeer ruime toeristische plaatsen van de camping: 16A-elektriciteit, stromend water, wifi, riolering en een tv-aansluiting, het is helemaal in orde. De nog ruimere jaarplaatsen (180m²) hebben zelfs een gasaansluiting en bijkomende 20A-elektriciteit.

De camping is het ganse jaar open. Alle bezoekers mogen tevens gebruik maken van het waterpark van het naburige recreatieoord Wilhelm Tell en van de visvijver van Camping Zavelbos.

Camping Zavelbos: middenin de vennen en bossen

De aangename ongerepte, boomrijke buurt te midden van de moerassen in een eindeloos uitgestrekt (2000 hectare) beschermd natuurlandschap vormen een rustgevend toneel voor Camping Zavelbos. Mensen die rust zoeken kunnen geen betere plek dromen om van de natuur te genieten. Op nog geen 6 kilometer afstand mag u volledig gratis gebruik maken van het waterparadijs Wilhelm Tell.

Zowel voor ouderen, gezinnen, kinderen en koppels heeft Camping Zavelbos vanalles aan te bieden. Rustzoekers, avontuurlijk aangelegde mensen en zelfs cultuurfreaks komen dankzij talrijke recreatiemogelijkheden helemaal aan hun trekken. U beleeft een onvergetelijke vakantie zonder kopzorgen in de vakantiehuizen of op onze zeer uitgebreide camping. De fabelachtige omgeving met zowel steden als natuur leent zich zeer goed voor culturele of sportieve tripjes.

U beleeft op de camping zonder enige twijfel een aangename vakantieperiode in een kindvriendelijke en hartelijke buurt. U kunt elke dag opnieuw het duinengebied verkennen door middel van de vele prima fiets- en wandelroutes of doodeenvoudig lekker luieren en van de rust genieten op de camping met de prachtige visvijver. Op 6 kilometer rijden vindt u het nationaal park Hoge Kempen (6000 ha!) en de Duinengordel voor nog extra tripjes in de zuiveren en ongerepte natuur.

Wilhelm Tell: nabij Lommel, de ideale plaats

Camping Wilhelm Tell is een typische familiecamping aan een zeer groot natuurgebied van maar liefst 1000 hectare waar u lekker kunt wandelen tussen de mooie heide, sparrenbossen, loofbossen en zelfs moerasgebieden. Stress en drukte zijn zeer ver weg bij familiecamping Wilhelm Tell en dat maakt het prima geschikt voor kampen met jongeren, en groeps- en familierecreatie en zelfs voor een daguitstapje voor wie even uit de ratrace wil.

Met een oppervlakte van minimaal 100m² zijn de staanplaatsen enorm ruim en bovendien zijn ze allen voorzien van 16A-elektriciteit, stromend water, tv-aansluiting, wifi.

U kan zich helemaal veilig voelen, want gedurende de nacht is het kampeerterrein uitstekend verlicht en bewaakt. Indien ze zich kalm houden en aangelijnd blijven, zijn honden toegelaten op het terrein. Voor de toeristische kampeerder zijn er toeristische plaatsen (100m²) of jaarplaatsen (tot 140m²). Het bijzettentje en de auto mogen op uw plaats wanneer dit haalbaar is.

Het waterpark, de nabijheid van zeer mooie historische steden en toeristische trekpleisters, de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen voor een droomvakantie voor het complete gezin.

Op amper 6 km afstand mag u gratis gebruik maken van de visvijver van Camping Zavelbos. Daarnaast kunt u zich ook uitleven in de mooi gelegen waterplas van Camping De Binnenvaart.

Fijne omgeving in de buurt van Lommel

De omgeving rond Lommel is absoluut wondermooi. Het altijd rustige en aangename Limburg is door de uitgestrekt bos- en heidegebieden en de hartelijkheid van de mensen een onbetwiste toeristische topper. Met een echte ranger kan u op spannende ontdekkingstocht in de ruim 6000 ha van het ongelofelijk fraaie Nationaal Park Hoge Kempen, het meest uitgestrekte van Vlaanderen. Het 2000 km autovrije uitgebreid bewegwijzerde fietspadensysteem kronkelend in de allermooiste stukken van de Maasvallei en de Kempen is de hemel van iedere fietstoerist. Met dank aan rechtstreekse verbindingen zitten we midden in dit formidabele knooppuntensysteem, dat u voert langs musea, mijnschachten, terrils, de mooie Maas,…

Limburg is gekend vanwege zijn toerisme en heerlijke gastronomie. De altijd gezellige terrasjes in de vele leuke dorpen en steden serveren de lekkerste Limburgse gerechten. U kunt aangename uitstappen ondernemen naar de talrijke musea of historische steden bezoeken.

Meer een liefhebber van avontuur of actie tussendoor…. Paardrijden, go-carten, racen op het circuit van Zolder, deltavliegen, skiën of klimmen. Alles is mogelijk… Door de strategische positionering is alles vlot en snel bereikbaar: Bokrijk (openluchtmuseum), Genk (zondagmarkt), Maaseik, de pretparken Walibi of Bobbejaanland, overdekte winkelcentra, Maasmechelen Village outlet-center, shopping Genk, Valkenburg, Olmense Zoo, stoomtrein As,…

Zonder twijfel een topidee:kampeerlocatie bij Lommel!