kampeerlocatie bij Dilsen - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een kampeerlocatie bij Dilsen

kampeerlocatie bij Dilsen - Voor een zalige vakantie!

Op zoek naar een kampeerlocatie in de omgeving van Dilsen?

Wenst u nabijDilsen een kampeerlocatie? Fantastisch tor rust komen in de groene natuur en vlak naast een waterplas genieten van het waterparadijs, vissen, kajakken of gewoon lekker fietsen in de uitgestrekte en zeer fraaieDuinengordel … bij een kampeerlocatie bij Dilsen vindt u absoluut uw gading!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Dilsen! 

De fabelachtige setting te midden van de aangename omgeving van Dilsen aan een levendige waterplas in de natuur maken van onze nette campingplaats de perfecte plek voor al wie wil rusten en relaxen. U vindt hier zelfs een strand waar u overheerlijk kan zonnebaden en relaxen. De plas leent zich uitstekend voor zwemmen en bootplezier zoals bijvoorbeeld kajakken, kanoën, roeien en surfen en zeilen met kleine bootjes. Natuurlijk is er ook voor de kids waterentertainment op maat aanwezig in een veilige omgeving.

Alle faciliteiten zijn in orde op de erg ruime toeristische plaatsen van de camping: riolering, wifi, 16A-elektriciteit, tv-aansluiting, stromend water, het is allemaal volledig piekfijn in orde. De nog beter uitgeruste jaarplaatsen (180m²) hebben zelfs een gasaansluiting en extra sterke 20A-elektriciteit.

Onze camping is heel het jaar open. De geweldige visvijver van Camping Zavelbos en het waterparadijs van Recreatieoord Wilhelm Tell staan voor alle gasten vrij tot de beschikking en ze zijn zonder twijfel een bezoek waard.

Camping Zavelbos: middenin de vennen en bossen

Camping Zavelbos is gelegen te midden van bos en vennen pal in een beschermd natuurpark van liefst 2000 hectare. Een fameuze locatie voor liefhebbers van natuurschoon of personen die van rust houden. Op nog geen 7km rijden mag u gratis gebruik maken van het waterparadijs Wilhelm Tell.

Camping Zavelbos heeft veel in petto voor zowel jongeren, kinderen of ouderen. Ongeacht of u op zoek bent naar rust, sensatie of cultuur: Camping Zavelbos heeft heel wat recreatiemogelijkheden. U beleeft een onvergetelijke vakantie zonder kopzorgen in onze vakantiewoningen of op onze ruime camping. Voorts is er in de nabije omgeving een waaier aan mogelijkheden tot uitstapjes voor de liefhebbers van sensatie, avontuur, cultuur en sport.

U heeft op de camping zonder enige twijfel een fabelachtige vakantieperiode in een kindvriendelijke en hartelijke locatie. U kunt elke dag opnieuw het duinengebied exploreren door middel van de vele aangename wandel- en fietsroutes of simpelweg lekker luieren en tot rust komen op de camping met de oogverblindende visvijver. Op 5,5 kilometer afstand vindt u het Nationaal Park Hoge Kempen (6000 hectare) en de Duinengordel voor nog meer tripjes in de ongerepte natuur.

Wilhelm Tell: nabij Dilsen, de gedroomde plek

Familiecamping Wilhelm Tell ligt in een zeer uitgestrekt natuurgebied (I000 ha) en biedt mogelijkheden voor heerlijke wandelingen in een veelzijdig gebied met heide, sparrenbossen, loofbossen en moerasgebieden. Drukte en stress zijn heel ver weg bij camping Wilhelm Tell en dat maakt het zeer geschikt voor kampen met jongeren, en groeps- en familierecreatie en zelfs voor een daguitstapje voor wie even uit de ratrace wil.

De staanplaatsen zijn voorzien van stromend water, wifi, tv-aansluiting en 16 A-elektriciteit en strekken zich uit over een gebied van minimaal 100 m².

U kan zich totaal veilig voelen, want tijdens de nacht wordt het terrein uitstekend verlicht en bewaakt. Honden zijn aangelijnd toegelaten indien ze de rust niet verstoren. Voor de toeristische kampeerder zijn er toeristische plaatsen (100m²) of jaarplaatsen (tot 140m²). Het bijzettentje en de auto mogen op uw plaats indien dat haalbaar is.

Het waterparadijs, de nabijheid van mooie historische steden en toeristische trekpleisters, de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen voor een droomvakantie voor het ganse gezin.

U kunt gratis de visvijver van het naburige Camping Zavelbos (op 6km afstand) gebruiken. Ook heeft u toegang tot de schitterende natuurlijke plas van Camping De Binnenvaart.

Prachtige omgeving in de buurt van Dilsen

De streek rond Dilsen is ronduit schitterend. Het rustige levensritme, de talloze bossen, heide, beekvalleien, de spontane hartelijkheid, maken van Limburg de perfecte plaats om op vakantie te gaan. Met een echte ranger kan u op ontdekkingstocht in de liefst 6000ha van het ongelofelijk fraaie Nationaal Park Hoge Kempen, het allergrootste van het Vlaamse land. Het 2000 km autovrije goed bewegwijzerde fietspadensysteem in de meest prachtige stukken van Het Maasland en de Kempen is de hemel van iedere fietstoerist. De campingplaats situeert zich strategisch in het midden van dit fietscentrum waar u de terrils, de mooie Maas met zijn fraaie vallei, de mijnschachten, musea en gezellige steden en dorpen kan exploreren,…

Limburg is bekend om z’n toerisme, lekker eten en drinken. De terrasjes in de omliggende steden en dorpen bieden u de lekkerste Limburgse specialiteiten. U kan fraaie tripjes ondernemen naar de talrijke musea of historische stadjes een bezoekje brengen.

Meer een liefhebber van actie tussendoor…. Paardrijden, go-carten, racen op het circuit van Zolder, deltavliegen, klimmen of skiën. Alles is mogelijk… Alle aangename toeristische trekpleisters zijn gemakkelijk bereikbaar dankzij de goede ligging. Een beknopt overzicht: de pretparken van Bobbejaanland en Walibi, Hasselt (prachtige stad met groot winkelcenter), winkelstad Maasmechelen, grensstad Maastricht het internationaal gerenommeerde openluchtmuseum van Bokrijk, Genk met zijn zondagsmart, de Olmense Zoo, Valkenburg, As,…

Kortom: kampeerlocatie bij Dilsen, een succesformule!