kampeerlocatie bij Brabant - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een kampeerlocatie bij Brabant

kampeerlocatie bij Brabant - Voor een fantastische vakantie!

Op zoek naar een kampeerlocatie in de omgeving van Brabant?

Op zoek naar een kampeerlocatie in de buurt van Brabant? Een aangenaam wandeltochtje of fietstochtje maken in de heuvelachtige en fraaieDuinengordel of zich amuseren met een vleugje watersporten (vissen, kajakken, waterparadijs) aan het water … Dan bent u ongetwijfeld aan het juiste adres bij een kampeerlocatie in de buurt van Brabant!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Brabant! 

De fabelachtige locatie in de zuivere buurt van Brabant aan een magnifieke waterpoel in de natuur maken van onze keurige campingplaats de uitgelezen plek voor rustzoekers. Aangenaam ontspannen en zonnebaden op het strand. Wat wens je nog meer? De plas leent zich perfect voor een zwembeurt en vaar- en bootplezier zoals kajakken, kanoën, roeien en surfen en zeilen met kleine zeilboten. Ook voor de kids hebben we uiteenlopende activiteiten.

Alle faciliteiten zijn in orde op de zeer ruime toeristische plaatsen van de camping: wifi, stromend water, 16A-elektriciteit, riolering, het is allemaal in orde. De nog beter uitgeruste jaarplaatsen (180m²) hebben zelfs een gasaansluiting en bijkomende 20A-elektriciteit.

Onze campingplaats is het ganse jaar doorlopend open. Gasten kunnen tevens gebruik maken van het waterparadijspark van Recreatieoord Wilhelm Tell en van de visvijver bij Camping Zavelbos.

Camping Zavelbos: middenin de vennen en bossen

Camping Zavelbos is genesteld pal tussen bos en vennen pal in een natuurgebied van 2000 ha. Een magnifieke plek voor liefhebbers van natuurschoon of personen die van kalmte en rust houden. Op nog geen 6 km rijden mag u gratis gebruik maken van het water-recreatieoord Wilhelm Tell.

Camping Zavelbos heeft heel wat in petto voor zowel ouderen, koppels, jongeren, kinderen of gezinnen. Ongeacht of u op zoek bent naar sensatie, rust of cultuur: Camping Zavelbos biedt een waaier van ontspanningsmogelijkheden. Geniet in Camping Zavelbos van een zalige zorgenvrije vakantie in de vakantiehuisjes of de prima toegeruste en geriefelijke camping. Voorts is er in de directe buurt een scala aan mogelijkheden tot tripjes voor de liefhebbers van sensatie, cultuur en sport.

U beleeft op de camping zonder enige twijfel een fabelachtige vakantie in een kindvriendelijke en hartelijke omgeving. U kunt iedere dag opnieuw het duinengebied verkennen dankzij de vele heerlijke fiets- en wandelroutes of doodeenvoudig lekker luieren en van de rust genieten op de camping met de mooie visvijver. Op 6 kilometer rijden vindt u het nationaal park Hoge Kempen (6000 ha!) en de Duinengordel voor nog meer tripjes in de ongerepte natuur.

Wilhelm Tell: nabij Brabant, de perfecte kampeerplek

Camping Wilhelm Tell is een echte familiecamping aan een uitgestrekt natuurgebied van maar liefst 1000 hectare waar u lekker kunt wandelen tussen de zeer mooie heidegebieden en sparrenbossen. Door zijn rustige situering, in een onvervalste anti-stressomgeving, ver van industrie en verkeer, is Wilhelm Tell uiterst geschikt voor familie- en groepsrecreatie, kampen en dagtoerisme.

De staanplaatsen zijn voorzien van 16A-elektriciteit, stromend water, tv-aansluiting, wifi en strekken zich uit over een gebied van minimaal 100 m².

Het domein wordt ‘s nachts bewaakt en verlicht. Indien ze zich kalm houden en aan de lijn blijven, zijn honden toegelaten op het domein. De toeristische kampeerder heeft de keuze tussen de toeristische plaatsen van 100m² of de uiterst ruime jaarplaatsen tot 140m². Het bijzettentje en de auto mogen op uw plaats als dat haalbaar is.

In de omgeving valt voldoende te beleven: er is een waterparadijs, op korte afstand liggen er sublieme steden en toeristische trekpleisters en de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen ervoor dat iedereen zich in zijn sas voelt op de droomvakantie in Brabant.

Op slechts 6 km afstand mag u gratis gebruik maken van de visvijver van Camping Zavelbos. Daarnaast kunt u zich ook uitleven in de magnifiek gelokaliseerde waterpoel van Camping De Binnenvaart.

Prachtige omgeving in de buurt van Brabant

Brabant is genesteld in een uiterst fraaie omgeving met natuur op korte afstand. Het ontspannende levensritme, de talloze wouden, beekvalleien, heide, de spontane vriendelijkheid, maken van Limburg de gedroomde plek voor een vakantie. Een onvervalste ranger neemt u mee op een interessante en spannende ontdekkingsreis doorheen het mooie Park Hoge Kempen dat niet alleen het grootste toegankelijke natuurpark van de noordelijke landhelft is, maar volgens velen ook het fraaiste. Fietsers kunnen zich in fietsparadijs Limburg amuseren op de ruim 2000 kilometer lange fietsnetwerken op autovrije, rustige geschieden fietspaden die door de fabelachtige Kempen kronkelen. Door middel van rechtstreekse verbindingen zitten we centraal gelegen in dit geweldige netwerk, dat u voert bij musea, mijnschachten, terrils, de mooie Maas,…

Limburg is bekend vanwege zijn toerisme, lekker eten en drinken. Ontdek in de stadjes en dorpjes de gerenommeerde Limburgse gastronomie die heus wel meer te bieden heeft dan de beroemde Limburgse vla. U kan formidabele tripjes maken naar de vele musea of gerenommeerde historische steden een bezoekje brengen.

Meer een liefhebber van actie tussendoor…. Go-carten en voor de echte snelheidsduivels en lefgozers is ook rondracen op het enige echte circuit van Zolder, skiën, rotsklimmen of deltavliegen een mogelijkheid… Dankzij de strategische ligging is alles snel bereikbaar: Bokrijk (openluchtmuseum), Hasselt, de pretparken Walibi of Bobbejaanland, overdekte winkelcentra, Maasmechelen Village outlet-center, shopping Genk, Valkenburg, Olmense Zoo, stoomtrein As,…

Kortom: kampeerlocatie bij Brabant, een succesformule!