camping bij Zuid-Limburg - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een camping bij Zuid-Limburg

camping bij Zuid-Limburg - Voor een zalige vakantie!

Op zoek naar een camping in de omgeving van Zuid-Limburg?

Zoekt u een camping in de nabijheid van Zuid-Limburg? Op geweldige wijze rust vinden in de natuur en vlakbij een waterplas genieten van het waterpark, vissen, kajakken of gewoon lekker fietsen in de fraaieDuinengordel … bij een camping gelegen in de buurt van Zuid-Limburg vindt u ongetwijfeld wat u zoekt!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Zuid-Limburg! 

De fabelachtige locatie pal in de aangename omgeving van Zuid-Limburg aan een levendige waterpoel in het groen maken van onze heerlijke camping de best denkbare plek voor rustzoekers. Heerlijk luieren en zonnekloppen op het zandstrand. Wat wilt u nog meer? De waterplas biedt met het oog op waterfun zeer veel mogelijkheden: roeien, kanoën, kajakken, surfen, boottochten met grote middelgrote en kleine zeilboten. Natuurlijk is er ook voor de kids waterplezier op maat voorzien op een veilige en verantwoorde manier.

Alle nutsvoorzieningen zijn voorzien op de ruime toeristische plaatsen van de camping: 16A-elektriciteit, stromend water, wifi, riolering en een tv-aansluiting, het is helemaal piekfijn in orde. De nog geriefelijkere jaarplaatsen (180m²) hebben zelfs een gasaansluiting en bijkomende 20A-elektriciteit.

De camping is doorheen heel het jaar geopend. Alle bezoekers kunnen tevens gebruik maken van het recreatiewaterpark van het naburige recreatiepark Wilhelm Tell en van de idyllische visvijver op Camping Zavelbos.

Camping Zavelbos: middenin de vennen en bossen

Camping Zavelbos is genesteld tussen bos en vennen middenin een natuurgebied van liefst 2000 hectare. Een comfortabele locatie voor natuurliefhebbers en personen die van rust houden. Op nog geen 6 kilometer rijden mag u volledig gratis gebruik maken van het water-recreatieoord Wilhelm Tell.

Camping Zavelbos heeft zeer veel in petto voor zowel jongeren, kinderen of ouderen. Ongeacht of u zoekt naar sensatie, rust of cultuur: Camping Zavelbos biedt heel wat mogelijkheden tot recreatie. Geniet in Camping Zavelbos van een zalige zorgeloze vakantietijd in de vakantiehuisjes of de prima voorziene en geriefelijke camping. De knappe buurt met zowel steden als natuur leent zich uitstekend voor culturele of sportieve tripjes.

U heeft op onze camping gegarandeerd een plezierige vakantieperiode in een kindvriendelijke en hartelijke setting. Verken het fabelachtige duinengebied met zijn schitterende fiets- en wandelpaden of zoek de stilte en rust op aan de visvijver. Het hoog aangeschreven en enorm ruime (6000ha!) Nationaal Park Hoge Kempen en de prachtigeDuinengordel die op nog geen 5,5 kilometer van de camping liggen staan garant voor heuglijke uitstapjes in de geweldige natuur die Vlaanderen te bieden heeft.

Wilhelm Tell: in de buurt van Zuid-Limburg, de ideale vakantieplek

Camping Wilhelm Tell is een echte familiecamping aan een ruim natuurgebied van liefst 1000 hectare waar u lekker kunt wandelen tussen de fijne moerasgebieden, heide, sparrenbossen en loofbossen. Door zijn rustige ligging, in een onvervalste anti-stressomgeving, ver van industrie en verkeer, is Wilhelm Tell zeer geschikt voor familie- en groepsrecreatie, kampen en dagtoerisme.

De staanplaatsen zijn voorzien van tv-aansluiting, wifi, riolering, 16A-elektriciteit en strekken zich uit over een oppervlakte van minimum 100 m².

Het terrein is ‘s nachts bewaakt en verlicht. Indien ze zich koest houden en aan de lijn blijven, zijn honden toegelaten op het domein. De toeristische kampeerder heeft de keuze tussen de toeristische plaatsen van 100m² of de heel ruime jaarplaatsen tot 140m². Het bijzettentje en de auto mogen op uw plaats indien dat mogelijk is.

Het waterpark, de nabijheid van aantrekkelijke historische steden en toeristische trekpleisters, de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen voor een droomvakantie voor het ganse gezin.

U kan gratis de visvijver van het naburige Camping Zavelbos (op 6km afstand) gebruiken. Daarnaast kunt u zich ook uitleven in de mooi gelegen poel van Camping De Binnenvaart.

Prachtige omgeving in de buurt van Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is genesteld in een uitstekende natuuromgeving. Het rustige levensritme, de talloze wouden, beekvalleien, heide, de spontane vriendelijkheid, maken van Limburg de perfecte plaats om op vakantie te gaan. Een echte ‘ranger’ trekt u mee op een fantastische ontdekkingsreis door het magnifieke Park Hoge Kempen dat niet alleen veruit het grootste natuurpark van de noordelijke landhelft is, maar volgens vrijwel iedereen ook nog eens allermooiste. Fietsers kunnen zich in het roemruchte fietsparadijs Limburg uitleven op de 2000km lange fietspadenknooppunten op autovrije, rustige geschieden fietspaden die door de magnifieke Kempen kronkelen. Onze camping situeert zich perfect in het centrum van dit fietsnetwerk waar u de terrils, de magistrale Maas met zijn fabelachtige vallei, de musea, de mijn terrils en aangename steden en dorpen kan exploreren,…

Ook lekker eten en drinken is een gekende specialiteit in Limburg. Ontdek in de mooie steden en dorpen de heerlijke Limburgse keuken die echt wel meer te bieden heeft dan de gekende vla. Combineer een historisch of cultureel uitje naar een stadje met de geweldige keuken en u beleeft ongetwijfeld een geslaagde dag.

Maar ook de ondernemende vakantietypes die van sport en actie houden komen zeer uitgebreid aan hun trekken…. paardrijden en voor de onbevreesde snelheidsfreaks en lefgozers is ook rondracen op het circuit van Zolder, deltavliegen, rotsklimmen of skiën, deltavliegen, skiën of rotsklimmen een optie… Met dank aan de centrale ligging is alles goed bereikbaar: Genk (zondagmarkt, winkel- en cultuursteden Maaseik, Maastricht, Hasselt, de pretparken Bobbejaanland of Walibi, overdekte winkelcentra, Maasmechelen Village outlet-center, shopping Genk, Valkenburg, Olmense Zoo, stoomtrein As,…

Kortom: camping bij Zuid-Limburg, een succesformule!