camping bij Maastricht - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een camping bij Maastricht

camping bij Maastricht - Voor een unieke vakantie!

Op zoek naar een camping in de omgeving van Maastricht?

Zoekt u een camping in de buurt van Maastricht? Geweldig verpozen in de groene natuur en vlak naast het water lekker genieten en profiteren van het waterparadijs, vissen, kajakken of gewoon lekker fietsen in de uitgestrekte en zeer fraaieDuinengordel … In dat geval bent u zeker aan het correcte adres bij een camping in de buurt van Maastricht!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Maastricht! 

Deze aardige campingplek in de fantastische omgeving van Maastricht is mooi gelokaliseerd in de natuur aan een pure, ongerepte waterplas van 20 hectare. Heerlijk ontspannen en zonnekloppen op het strand. Wat wilt u nog meer? De waterplas biedt als het aankomt op waterfun heel veel opties: kajakken, kanoën, surfen, roeien, boottochtjes met kleine en grote boten. Vanzelfsprekend is er ook voor de jongeren waterpret op maat aanwezig in een goed bewaakte en veilige omgeving.

Alle faciliteiten zijn aanwezig op de ruime toeristische plaatsen van de camping: tv-aansluiting, wifi, riolering, stromend water, 16A-elektriciteit, het is allemaal volledig in orde. De nog beter uitgeruste jaarplaatsen (180m²) beschikken zelfs over een gasaansluiting en extra sterke 20A-elektriciteit.

Doorheen het ganse jaar is de camping permanent geopend. De gasten mogen tevens gebruik maken van het waterpretpark van Recreatieoord Wilhelm Tell en van de visvijver op Camping Zavelbos.

Camping Zavelbos: te midden van bossen en vennen

Camping Zavelbos is gelegen tussen venen en bossen pal in een beschermd natuurpark van liefst 2000 hectare. Mensen die rust zoeken kunnen geen betere locatie verlangen om van de natuur te genieten. Op nog geen 6 kilometer afstand kan u gratis gebruik maken van het water-recreatieoord Wilhelm Tell.

Zowel voor koppels, ouderen, kinderen en gezinnen heeft Camping Zavelbos heel wat te bieden. Ongeacht of u zoekt naar sensatie, cultuur of rust: Camping Zavelbos beschikt over tal van ontspanningsmogelijkheden. U beleeft een fantastische vakantie zonder zorgen aan uw hoofd in onze vakantiewoningen of op de zeer uitgebreide camping. Daarenboven is er in de nabije omgeving een waaier aan mogelijkheden tot uitstapjes voor de liefhebbers van sport, sensatie, cultuur en avontuur.

U beleeft op onze camping absoluut een gezellige vakantieperiode in een kindvriendelijke en hartelijke setting. U kan iedere dag opnieuw het duinengebied verkennen door middel van de talrijke aangename wandel- en fietsroutes of doodeenvoudig lekker luieren en tot rust komen op de camping met de oogverblindende visvijver. Op 5 km rijden vindt u het nationaal park Hoge Kempen (6000 hectare) en de Duinengordel voor nog meer uitstapjes in de zuiveren en ongerepte natuur.

Wilhelm Tell: in de omgeving van Maastricht, de gedroomde kampeerplek

Familiecamping Wilhelm Tell situeert zich in een zeer uitgestrekt natuurpark (I000 ha) en biedt mogelijkheden voor ronduit prachtige wandelingen in een gevarieerd gebied met sparren- en loofbossen, heide en moerasgebieden. Door zijn rustige ligging, in een onvervalste anti-stressomgeving, ver van verkeer en industrie, is Wilhelm Tell uiterst geschikt voor groeps- en familierecreatie, dagtoerisme en jeugdkampen.

De staanplaatsen zijn voorzien van 16A-elektriciteit, stromend water, tv-aansluiting, wifi en strekken zich uit over een gebied van minimaal 100 m².

Het domein wordt heel de nacht bewaakt en verlicht. Honden zijn aangelijnd toegestaan als ze de rust niet verstoren. Voor de toeristische kampeerder zijn er toeristische plaatsen (100m²) of jaarplaatsen (tot 140m²). Wanneer mogelijk en gewenst kunnen de wagen en het bijzettentje gerust mee op uw plaats.

Het waterpark, de nabijheid van fraaie historische steden en toeristische trekpleisters, de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen voor een droomvakantie voor het ganse gezin.

Op amper 6 km afstand mag u gratis gebruik maken van de visvijver van Camping Zavelbos. Daarnaast kunt u zich ook uitleven in de fraai gelegen waterplas van Camping De Binnenvaart.

Fijne omgeving in de buurt van Maastricht

De buurt rondom Maastricht is absoluut schitterend. Het ontspannende levensritme, de vele bossen, heide, beekvalleien, de spontane vriendelijkheid, maken van Limburg de gedroomde plaats om op vakantie te gaan. Met een echte ranger kunt u op een avontuurlijke ontdekkingstocht in de ruim 6000 ha van het ongelofelijk fraaie Nationaal Park Hoge Kempen, het meest uitgestrekte van het Vlaamse land. Fietsers kunnen zich in het absolute fietsersparadijs Limburg amuseren op de 2000 kilometer lange fietspadenknooppunten op autovrije, rustige fietspaden die door de fabelachtige Kempen kronkelen. De camping situeert zich strategisch in het middelpunt van dit fietsnetwerk waar u de terrils, de mooie Maas met zijn mooie vallei, de musea, de mijn terrils en schilderachtige dorpjes en steden kunt ontdekken,…

Ook lekker eten en drinken is een gekende specialiteit in Limburg. De gezellige terrasjes in de naburige dorpen en steden bieden u de smakelijkste Limburgse keuken. U kunt fraaie tripjes maken naar de vele musea of gerenommeerde historische steden een bezoekje brengen.

Meer een liefhebber van actie of avontuur tussendoor…. Paardrijden, go-carten, racen op het circuit van Zolder, skiën, klimmen of deltavliegen. Alles kan gemakkelijk gedaan worden… Alle leuke toeristische trekpleisters zijn vlot bereikbaar door de goede ligging. Een overzichtje: de pretparken van Bobbejaanland en Walibi, Hasselt (prachtige stad met zeer uitgebreid winkelcenter), winkelstad Maasmechelen, grensstad Maastricht het internationaal gerespecteerde openluchtmuseum van Bokrijk, Genk met zijn zondagsmart, de Olmense Zoo, Valkenburg, As,…

Zonder twijfel een topidee:camping bij Maastricht!