camping bij Maasmechelen - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een camping bij Maasmechelen

camping bij Maasmechelen - Absoluut een topvakantie!

Op zoek naar een camping in de buurt van Maasmechelen?

Beoogt u bijMaasmechelen een camping? Een deugddoend wandel- of fietstochtje doen in de aangename en mooieDuinengordel of zich uitleven met een vleugje watersport (plezier maken in het waterparadijs, kajakken of vissen) bij het water … In dat geval bent u absoluut aan het correcte adres bij een camping in de omgeving van Maasmechelen!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Maasmechelen! 

De schitterende setting in de opmerkelijke omgeving van Maasmechelen aan een magnifieke waterpoel in het groen maken van onze aardige camping de best denkbare plek voor rustzoekers. Aangenaam ontspannen en zonnebaden op het zandstrand. Wat wens je nog meer? De plas leent zich uitstekend voor een zwembeurt en vaar- en bootplezier zoals kanoën, roeien, surfen en zeilen met kleine bootjes. Natuurlijk is er ook voor de jongeren waterpret op maat voorzien in een veilige omgeving.

De camping beschikt over toeristische plaatsen van 140m², over wifi, tv-aansluiting, stromend water, 16A-elektriciteit en riolering op de plaats. De nog beter voorziene jaarplaatsen (180m²) beschikken zelfs over een gasaansluiting en extra sterke 20A-elektriciteit.

Onze campingplaats is het hele jaar open. De gasten mogen ook gebruik maken van het recreatiewaterpark van het naburige recreatiepark Wilhelm Tell en van de idyllische visvijver bij Camping Zavelbos.

Camping Zavelbos: tussen bossen en vennen

Camping Zavelbos is genesteld te midden van venen en bossen pal in een natuurpark van maar liefst 2000 ha. Een wondermooie uitvalsbasis voor liefhebbers van natuurschoon en personen die van rust en kalmte houden. Het waterparadijs Wilhelm Tell, waarvan u helemaal gratis gebruik kunt maken, bevindt zich op slechts 6km.

Zowel voor kinderen, ouderen, gezinnen en koppels heeft Camping Zavelbos een grote waaier aan mogelijkheden in de aanbieding. Ongeacht of u smacht naar sensatie, cultuur of rust: Camping Zavelbos beschikt over heel veel ontspanningsmogelijkheden. U beleeft een vakantie zonder zorgen in de vakantiehuizen of op onze enorm ruime camping. De zeer fijne omgeving met zowel natuur als steden leent zich uitstekend voor culturele of sportieve tripjes of uitjes.

U heeft op de camping ongetwijfeld een sublieme vakantieperiode in een kindvriendelijke en hartelijke setting. Verken het uiterst fraaie duinengebied met zijn zeer mooie wandel- en fietspaden of zoek de stilte op aan de visvijver. Het gerenommeerde en zeer uitgebreide (6000ha!) Nationaal Park Hoge Kempen en de prachtigeDuinengordel die op nog geen 5,5 kilometer van de camping liggen staan garant voor onvergetelijke tripjes in de sublieme natuur die Vlaanderen te bieden heeft.

Wilhelm Tell: niet ver van Maasmechelen, de gedroomde plaats

De camping Wilhelm Tell is een typische familiecamping aan een ruim natuurgebied van liefst 1000 hectare waar u lekker kunt wandelen tussen de bevallige moerassen, heide, sparrenbossen en loofbossen. Drukte en stress zijn heel ver weg bij camping Wilhelm Tell en dat maakt het uiterst geschikt voor kampen met jongeren, en groeps- en familierecreatie en zelfs voor een daguitstapje voor wie even uit de ratrace wil.

Met een oppervlakte van minimaal 100m² zijn de staanplaatsen zeer ruim en bovendien zijn ze allen voorzien van kabel-tv, water, riolering en elektriciteit.

Het domein wordt gedurende heel de nacht bewaakt en verlicht. Indien ze zich koest houden en aangelijnd blijven, zijn honden toegelaten op het terrein. De toeristische kampeerder heeft de keuze tussen de toeristische plaatsen van 100m² of de heel ruime jaarplaatsen tot 140m². Het bijzettentje en de auto mogen op uw plaats wanneer dat mogelijk is.

Het waterparadijs, de nabijheid van geweldige historische steden en toeristische trekpleisters, de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen voor een droomvakantie voor het complete gezin.

U kan gratis de visvijver van het naburige Camping Zavelbos (op 6km afstand) gebruiken. Ook heeft u toegang tot de aangename natuurlijke plas van Camping De Binnenvaart.

Veelzijdige omgeving in de buurt van Maasmechelen

Maasmechelen is genesteld in een magnifieke omgeving in de natuur. Het altijd aangename en rustige Limburg is door de grote bos- en heidegebieden en de gekende gastvrijheid van de mensen een onbetwiste trekpleister. Met een onvervalste ranger kunt u op ontdekkingstocht in de 6000 ha van het prachtige Nationaal Park Hoge Kempen, het meest uitgestrekte van het Vlaamse land. Fietsers kunnen zich in het absolute fietsersparadijs Limburg uitleven op de ruim 2000 kilometer lange fietsroutenetwerken op autoloze, rustige geschieden fietspaden die door de schilderachtige Kempen kronkelen. Door middel van directe aansluitingen liggen we centraal gelegen in dit uitgestrekte netwerk, dat u voert bij mijnschachten, terrils, musea, de onberekenbare Maas,…

Ook heerlijk eten en drinken is een specialiteit in Limburg. De terrasjes in de omliggende steden en dorpen serveren de lekkerste Limburgse specialiteiten. Combineer een cultureel of historisch uitstapje naar een stadje met de heerlijke keuken en u beleeft absoluut een een fantastische dag.

Meer een liefhebber van actie of avontuur tussendoor…. Go-carten, paardrijden, racen op het circuit van Zolder, deltavliegen, skiën of klimmen. Alles kan gemakkelijk gedaan worden… Vanwege de strategische positie is alles vlot en goed bereikbaar: Bokrijk (openluchtmuseum), Genk (zondagmarkt), Maaseik (musea), Hasselt (winkelcentrum), Maastricht (culturele winkelstad), de pretparken Walibi of Bobbejaanland, overdekte winkelcentra, Maasmechelen Village outlet-center, shopping Genk, Valkenburg, Olmense Zoo, stoomtrein As,…

Zonder twijfel een topidee:camping bij Maasmechelen!