camping bij Kinrooi - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een camping bij Kinrooi

camping bij Kinrooi - Vast en zeker een leuk verblijf

Op zoek naar een camping in de omgeving van Kinrooi?

Zoekt u een camping in de buurt van Kinrooi? Formidabel op adem komen in het groen en vlakbij een meer lekker genieten van het waterparadijs, lekker fietsen of vissen en kajakken in de ongelofelijk uitgestrekteDuinengordel … bij een camping in de buurt van Kinrooi vindt u zonder twijfel wat u wenst!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Kinrooi! 

Deze prima kampeerplaats in de uitstekende nabije omgeving van Kinrooi is fantastisch ingebed in het groen aan een 20 hectare grote natuurlijke plas. U vindt hier zelfs een strand waar u heerlijk kunt zonnen en ontspannen. De plas biedt als het aankomt op waterpret enorm veel mogelijkheden: kajakken, kanoën, surfen, roeien, vaartochten met kleine en grote vaartuigen. Ook voor de kids hebben we uiteenlopende bezigheden op maat.

Alle nutsvoorzieningen zijn in orde op de ruime toeristische plaatsen van de camping: stromend water, 16A-elektriciteit, wifi, water riolering, het is allemaal compleet in orde. De jaarplaatsen van 180m² beschikken zelfs over bijkomende 20A-elektriciteit en een individuele gasaansluiting.

Doorheen het hele jaar is onze campingplek permanent geopend. De visvijver van Camping Zavelbos en het waterparadijs van het naburige Wilhelm Tell staan voor alle gasten vrij ter beschikking en zijn zeker een bezoekje waard.

Camping Zavelbos: gelegen tussen vennen en bossen

Camping Zavelbos is gesitueerd tussen moeras en bos middenin een beschermd natuurpark van liefst 2000 ha. Rustzoekers kunnen geen beter denkbare plaats wensen om van de natuur te genieten. Op amper 7kilometer rijden mag u volledig gratis gebruik maken van het water-recreatiepark Wilhelm Tell.

Camping Zavelbos heeft zeer veel in petto voor zowel gezinnen, kinderen, koppels of ouderen. Ongeacht of u smacht naar sensatie, rust of cultuur: Camping Zavelbos heeft een groot pakket aan recreatiemogelijkheden. Geniet in Camping Zavelbos van een zalige zorgeloze vakantietijd in de vakantiehuisjes of de prima uitgeruste en ruime camping. De uitstekende buurt met zowel steden als natuur leent zich uitstekend voor culturele of sportieve tripjes.

U heeft op onze camping honderd procent zeker een prettige vakantie in een kindvriendelijke en hartelijke omgeving. Verken het fantastische duinengebied met zijn prachtige wandel- en fietspaden of zoek de stilte op aan de visvijver. Op 5 km afstand vindt u het nationaal park Hoge Kempen (6000 ha!) en de Duinengordel voor nog extra tripjes in de zuivere natuur.

Wilhelm Tell: niet ver van Kinrooi, de perfecte plek

Familiecamping Wilhelm Tell ligt in een eindeloos uitgestrekt natuurpark (I000 ha) en biedt mogelijkheden voor sublieme wandeluitjes in een gevarieerd gebied met loofbossen, heide, sparrenbossen en vennen. Door z’n rustige ligging, in een onvervalste anti-stressomgeving, ver van verkeer en industrie, is Wilhelm Tell uiterst geschikt voor groeps- en familierecreatie, kampen en dagtoerisme.

De staanplaatsen zijn voorzien van water, riolering, elektriciteit, kabel-tv en strekken zich uit over een gebied van ten minste 100 m².

Het domein is heel de nacht bewaakt en verlicht. Honden zijn aangelijnd toegelaten wanneer ze de rust niet verstoren. De toeristische kampeerder heeft de keuze tussen de toeristische plaatsen van 100m² of de uiterst ruime jaarplaatsen tot 140m². Het bijzettentje en de auto mogen op uw plaats wanneer dat mogelijk is.

In de omgeving valt voldoende te beleven: er is een waterparadijs, op korte afstand liggen er ronduit prachtige steden en toeristische trekpleisters en de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen ervoor dat iedereen zich in zijn sas voelt op de droomvakantie in Kinrooi.

U kan gratis de visvijver van het naburige Camping Zavelbos (op 6km afstand) gebruiken. Ook heeft u toegang tot de uiterst aangename natuurlijke plas van Camping De Binnenvaart.

Zalige omgeving in de buurt van Kinrooi

De streek rond Kinrooi is echt prachtig. Het immer aangename en rustige Limburg is dankzij de zeer ruime bos- en heidegebieden en de vriendelijkheid van de Limburgers een ware toeristische topbestemming. Met een onvervalste ranger kunt u op spannende ontdekkingstocht in de ruim 6000 ha van het ongelofelijk fraaie Nationaal Park Hoge Kempen, het grootste van het Vlaamse land. Het 2000 km autovrije goed bewegwijzerde fietsknooppuntennetwerk door de allermooiste stukken van de Limburgse kempen en het Maasland is de hemel van iedere fietstoerist. Met dank aan directe verbindingen zitten we pal in het centrum in dit fantastische knooppuntensysteem, dat u voert bij mijnschachten, terrils, musea, de onberekenbare Maas,…

Limburg is befaamde voor z’n toerisme, lekker eten en drinken. Ontdek in de mooie steden en dorpen de lekkere Limburgse keuken die echt wel meer in petto heeft dan de befaamde Limburgse vla. Combineer een historisch of cultureel uitje naar een leuk stadje met de heerlijke gastronomie en u hebt gegarandeerd een een fantastische dag.

Maar ook de ondernemende vakantietypes die van sport en actie houden komen uitgebreid aan hun trekken…. paardrijden en voor de echte snelheidsduivels en durfals is zelfs rondracen op het circuit van Zolder, skiën, rotsklimmen of deltavliegen een optie… Alle leuke toeristische trekpleisters zijn vlot te bereiken door de centrale ligging. Een klein overzicht: de pretparken van Walibi en Bobbejaanland, Hasselt (prachtige stad met groot winkelcenter), winkelstad Maasmechelen, grensstad Maastricht het internationaal gerenommeerde openluchtmuseum van Bokrijk, Genk met zijn zondagsmart, de Olmense Zoo, Valkenburg, As,…

Zonder twijfel een topidee:camping bij Kinrooi!