camping bij Hasselt - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een camping bij Hasselt

camping bij Hasselt - Voor een zalige vakantie!

Op zoek naar een camping in de buurt van Hasselt?

Beoogt u bijHasselt een camping? Een aangenaam tochtje te voet of per fiets doen in de aangename en mooieDuinengordel of zich te goed doen aan een streepje watersporten (kajakken, kanoën, waterparadijs, vissen) aan het water … In dat geval bent u zonder enige twijfel aan het juiste adres bij een camping gelegen in de buurt van Hasselt!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Hasselt! 

Onze uitstekende campingplek in de gezellige nabijheid van Hasselt is fraai ingebed in de mooie natuur aan een natuurlijke plas van 20 hectare. Aangenaam relaxen en zonnebaden op het zandstrand. Wat wilt u nog meer? De plas leent zich zeer goed voor zwemmen en vaar- en bootplezier zoals kanoën, roeien, surfen en zeilen met kleine boten. Ook voor de kleinsten onder ons zijn er zeer veel vertier.

Onze camping beschikt over toeristische plaatsen van 140m², over wifi, tv-aansluiting, stromend water, 16A-elektriciteit en riolering op de plaats. De jaarplaatsen van 180m² hebben zelfs zeer goede bijkomende 20A-elektriciteit en een individuele gasaansluiting.

Gedurende het ganse jaar is onze kampeerplek geopend. Als gast mag u ook gebruik maken van het recreatiewaterpark van Recreatieoord Wilhelm Tell en van de visvijver van Camping Zavelbos.

Camping Zavelbos: middenin de bossen en vennen

De toffe natuurlijke, bosrijke situering tussen de moerassen in een uiterst uitgestrekt (2000 ha!) natuurgebied bieden een rustbrengend panorama voor Camping Zavelbos. Een wondermooie locatie voor liefhebbers van natuurschoon of personen die van rust en kalmte houden. Het waterpretpark Wilhelm Tell, waarvan u helemaal gratis gebruik kan maken, situeert zich op nog geen 6km afstand.

Zowel voor ouderen, gezinnen, koppels en kinderen heeft Camping Zavelbos heel wat te bieden. avontuurlijke types, rustzoekers en zelfs cultuurfreaks komen met dank aan de talrijke ontspanningsmogelijkheden helemaal aan hun trekken. U beleeft een onvergetelijke vakantie zonder zorgen aan uw hoofd in de vakantiewoningen of op onze ruime camping. Daarenboven is er in de directe omgeving een waaier aan mogelijkheden tot uitstapjes voor de liefhebbers van sensatie, cultuur en sport.

De hartelijke sfeer en het kindvriendelijke karakter zorgen ervoor dat u een knappe tijd beleeft op onze camping. U kan iedere dag opnieuw het duinengebied verkennen dankzij de talloze uiterst aangename fiets- en wandelroutes of simpelweg lekker luieren en van de rust genieten op de camping met de magnifieke visvijver. Het zeer gewaardeerde en zeer grote (6000 hectare) Nationaal Park Hoge Kempen en de wonderlijkeDuinengordel die op nog geen 5,5 kilometer van de camping liggen staan garant voor heuglijke tripjes in de uiterst fraaie natuur die Vlaanderen te bieden heeft.

Wilhelm Tell: in de buurt van Hasselt, de ideale plaats

Familiecamping Wilhelm Tell situeert zich in een uitgestrekt natuurgebied (I000 ha) en biedt mogelijkheden voor aangename wandeltripjes in een gevarieerd gebied met heide, sparrenbossen, loofbossen en vennen. Door zijn rustige situering, in een echte anti-stressomgeving, ver van industrie en verkeer, is Wilhelm Tell uiterst geschikt voor groeps- en familierecreatie, kampen en dagtoerisme.

Met een oppervlakte van minimaal 100m² zijn de staanplaatsen heel ruim en bovendien zijn ze allen voorzien van tv-aansluiting, wifi, riolering, 16A-elektriciteit.

U kan zich totaal veilig voelen, want gedurende de nachtelijke uren is het domein goed verlicht en bewaakt. Indien ze zich kalm houden en aangelijnd blijven, zijn honden toegelaten op het terrein. De toeristische kampeerder kan kiezen uit de toeristische plaatsen van 100m² of de zeer ruime jaarplaatsen tot 140m². Wanneer mogelijk en gewenst mogen de auto en het bijzettentje gerust mee op uw plaats.

Het waterparadijs, de nabijheid van knappe historische steden en toeristische trekpleisters, de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen voor een droomvakantie voor het complete gezin.

Op slechts 6 km afstand mag u gratis gebruik maken van de visvijver van Camping Zavelbos. Daarnaast kunt u zich ook uitleven in de prachtig gelokaliseerde plas van Camping De Binnenvaart.

Prachtige omgeving in de buurt van Hasselt

Hasselt is genesteld in een aangename omgeving met natuur op korte afstand. Het ontspannende levensritme, de talloze heide, wouden, beekvalleien, de spontane hartelijkheid, maken van Limburg de gedroomde plek voor een vakantie. Een onvervalste ranger neemt u mee op een superspannend ontdekkingstocht door het fantastische Park Hoge Kempen dat niet alleen met voorsprong het grootste opengesteld natuurgebied van de noordelijke landhelft is, maar volgens vele kenners ook nog eens fraaiste. Het ruim 2000km autovrije bewegwijzerde fietspadennetwerk door de mooiste delen van de Kempen en het Maasland is de hemel voor elke fietsliefhebbers. De campingplaats bevindt zich perfect te midden van dit fietscentrum waar u de terrils, de machtige Maas met zijn fraaie vallei, de mijnschachten, musea en aangename steden en dorpen kan verkennen,…

Ook heerlijk eten en drinken is een topidee in Limburg. Ontdek in de stadjes en dorpjes de gerenommeerde Limburgse keuken die heus wel meer in petto heeft dan de roemruchte vla. Combineer een historisch of cultureel uitstapje naar een stadje met de geroemde gastronomie en u beleeft gegarandeerd een geweldige dag.

Bent u meer een liefhebber van actie tussendoor…. Go-carten, paardrijden, racen op het circuit van Zolder, skiën, klimmen of deltavliegen. Alles is mogelijk… Alle interessante toeristische trekpleisters zijn gemakkelijk bereikbaar dankzij de centrale ligging. Een overzichtje: de pretparken van Bobbejaanland en Walibi, Hasselt (prachtige stad met uitgebreid winkelcenter), winkelstad Maasmechelen, grensstad Maastricht het internationaal gerespecteerde openluchtmuseum van Bokrijk, Genk met zijn zondagsmart, de Olmense Zoo, Valkenburg, As,…

Kortom: camping bij Hasselt, een succesformule!