bungalowpark bij Zonhoven - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een bungalowpark bij Zonhoven

bungalowpark bij Zonhoven - Voor een fantastische vakantie!

Op zoek naar een bungalowpark in de buurt van Zonhoven?

Zoekt u een bungalowpark in de omgeving van Zonhoven? Een lekker wandel- of fietstochtje ondernemen in de fantastisch mooieDuinengordel of zich uitleven met een portie watersporten (vissen, kajakken, waterparadijs) aan het water … bij een bungalowpark gelegen in de buurt van Zonhoven vindt u absoluut wat u wenst!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Zonhoven! 

Onze heerlijke camping in de aangename omgeving van Zonhoven is zeer schitterend gelegen in de mooie natuur aan een pure, ongerepte waterplas van 20 hectare. Aangenaam uitrusten en zonnekloppen op het zandstrand. Wat wens je nog meer? De plas leent zich uitstekend voor zwemmen en vaar- en bootplezier zoals onder andere kajakken, kanoën, roeien en zeilen met kleine vaartuigen. Natuurlijk is er ook voor de jongeren waterpret op maat voorzien op een veilige en verantwoorde manier.

Alle voorzieningen zijn aanwezig op de zeer ruime toeristische plaatsen van de camping: 16A-elektriciteit, stromend water, wifi, riolering en een tv-aansluiting, het is allemaal volledig piekfijn oké. De jaarplaatsen van 180m² hebben zelfs bijkomende 20A-elektriciteit en een individuele gasaansluiting.

Doorheen het ganse jaar is onze kampeerplek permanent geopend. De visvijver van Camping Zavelbos en het waterparadijs van het naburige recreatiepark Wilhelm Tell staan voor alle gasten vrij tot de beschikking en ze zijn absoluut een bezoekje waard.

Camping Zavelbos: tussen bossen en vennen

De plezierige natuurlijke, bosrijke buurt tussen de moerassen in een eindeloos uitgestrekt (2000 ha!) natuurgebied zijn een rustgevend toneel voor Camping Zavelbos. Een aangename plaats voor natuurminnaars en mensen die van kalmte en rust houden. Op slechts 7km rijden mag u volledig gratis gebruik maken van het waterparadijs Wilhelm Tell.

Zowel voor koppels, ouderen, kinderen en gezinnen heeft Camping Zavelbos vanalles te bieden. Rustzoekers, avontuurlijk aangelegde mensen en ook cultuurfreaks komen dankzij tal van mogelijkheden tot recreatie zonder twijfel aan hun trekken. Geniet in Camping Zavelbos van een deugddoende zorgeloze vakantietijd in de vakantiewoningen of de zeer degelijk voorziene en geriefelijke camping. De interessante buurt met zowel steden als natuur leent zich uitstekend voor culturele of sportieve uitjes.

U heeft op onze camping absoluut een uiterst fraaie vakantieperiode in een kindvriendelijke en hartelijke setting. Verken het prachtige duinengebied met zijn magnifieke fiets- en wandelpaden of zoek de stilte op aan de visvijver. Het gerenommeerde en heel ruime (6000ha!) Nationaal Park Hoge Kempen en de mooieDuinengordel die op nog geen 6 kilometer van de camping liggen staan garant voor heuglijke tripjes in de beste natuur die Vlaanderen te bieden heeft.

Wilhelm Tell: in de omgeving van Zonhoven, de perfecte kampeerplaats

Familiecamping Wilhelm Tell ligt in een eindeloos uitgestrekt natuurpark (I000 ha) en biedt mogelijkheden voor magnifieke wandeluitjes in een gevarieerd gebied met sparren- en loofbossen, heide en vennen. Stress en drukte zijn heel ver weg bij Wilhem Tell en dat maakt het enorm geschikt voor kampen met jongeren, en groeps- en familierecreatie of zelfs voor een dagtrip voor wie even uit de drukte wil.

De staanplaatsen zijn voorzien van 16A-elektriciteit, stromend water, tv-aansluiting, wifi en hebben een oppervlakte van minimaal 100 m².

U kan zich volledig veilig voelen, want gedurende de nachtelijke uren wordt het domein uitstekend verlicht en bewaakt. Honden zijn aangelijnd toegelaten als ze de rust niet verstoren. De toeristische kampeerder heeft de keuze tussen de toeristische plaatsen van 100m² of de heel ruime jaarplaatsen tot 140m². Indien mogelijk en gewenst mogen de auto en het bijzettentje gerust mee op uw plaats.

Het waterparadijs, de nabijheid van uiterst fraaie historische steden en toeristische trekpleisters, de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen voor een droomvakantie voor het voltallige gezin.

U kan gratis de visvijver van het naburige Camping Zavelbos (op 6km afstand) gebruiken. Daarnaast kunt u zich ook uitleven in de fantastisch gesitueerde waterpoel van Camping De Binnenvaart.

Zalige omgeving in de buurt van Zonhoven

De streek rondom Zonhoven is ronduit fantastisch. Het ontspannende levensritme, de vele bossen, heide, beekvalleien, de spontane vriendelijkheid, maken van Limburg de perfecte plaats om op vakantie te gaan. Een ware ‘ranger’ trekt u mee op een leerrijke en spannende ontdekkingstrip doorheen het fantastische Park Hoge Kempen dat niet enkel met voorsprong het grootste opengesteld natuurgebied van het Vlaamse land is, maar volgens vrijwel iedereen ook het mooiste. Het ruim 2000km autovrije goed bewegwijzerde fietspadennetwerk doorheen de allermooiste stukken van de Kempen en het Maasland is de hemel van elke fietsliefhebbers. Dankzij directe verbindingen zitten we midden in dit uitgestrekte knooppuntensysteem, dat u voert langs musea, de magistrale maas, mijnschachten en terrils,…

Limburg is beroemd voor zijn toerisme, lekker eten en drinken. De altijd gezellige terrasjes in de omliggende steden en dorpen bieden u de befaamde Limburgse gerechten. Combineer een historisch of cultureel uitstapje naar een stadje met de lekkere keuken en u hebt zonder enige twijfel een geweldige dag.

Maar ook de actieve types die van actie en sport houden komen heel uitgebreid aan hun trekken…. Go-carten, paardrijden, racen op het circuit van Zolder, skiën, klimmen of deltavliegen. Alles is mogelijk… Dankzij de centrale ligging is alles goed te bereiken: Genk (zondagmarkt, winkel- en cultuursteden Maaseik, Maastricht, Hasselt, de pretparken Bobbejaanland of Walibi, overdekte winkelcentra, Maasmechelen Village outlet-center, shopping Genk, Valkenburg, Olmense Zoo, stoomtrein As,…

Zonder twijfel een topidee:bungalowpark bij Zonhoven!