bungalowpark bij Maasmechelen - Gegarandeerd een topvakantie!
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Een bungalowpark bij Maasmechelen

bungalowpark bij Maasmechelen - Voor een fantastische vakantie!

Op zoek naar een bungalowpark in de buurt van Maasmechelen?

Beoogt u nabijMaasmechelen een bungalowpark? Formidabel tor rust komen in de groene natuur en vlak naast het water aangenaam genieten van het waterpark, vissen, kajakken of gewoon lekker fietsen in de ongelofelijk uitgestrekteDuinengordel … In dat geval bent u zonder twijfel aan het juiste adres bij een bungalowpark in de omgeving van Maasmechelen!

Contacteer ons

Lees meer

Camping De Binnenvaart… Camping aan het water, niet ver van Maasmechelen! 

Onze nette kampeerplek in de wondermooie nabije omgeving van Maasmechelen is fraai ingebed in het groen aan een natuurlijke plas van 20 hectare. U vindt hier zelfs een strand waar u lekker kan zonnekloppen en ontspannen. De plas leent zich zeer goed voor zwemmen en vaar- en bootplezier zoals bijvoorbeeld kanoën, roeien, surfen en zeilen met kleinere bootjes. Uiteraard is er ook voor de jongeren waterpret op maat aanwezig op een veilige en verantwoorde manier.

Onze camping heeft de beschikking over toeristische plaatsen van 140m², over tv-aansluiting, wifi, riolering, 16A-elektriciteit en riolering op de plaats. De jaarplaatsen van 180m² hebben zelfs bijkomende 20A-elektriciteit en individuele gasaansluiting.

Gedurende het ganse jaar is onze camping constant open. De visvijver op Camping Zavelbos en het waterparadijs van het naburige Wilhelm Tell staan voor alle gasten vrij tot de beschikking en ze zijn zonder enige twijfel een visite waard.

Camping Zavelbos: te midden van vennen en bossen

Camping Zavelbos is gelegen tussen moeras en bos pal in een beschermd natuurgebied van maar liefst 2000 ha. Rustzoekers kunnen geen beter denkbare plek wensen om van de natuur te genieten. Op slechts 6 kilometer rijden mag u gratis gebruik maken van het water-recreatiepark Wilhelm Tell.

Zowel voor ouderen, gezinnen, kinderen en koppels heeft Camping Zavelbos heel wat in de aanbieding. Ongeacht of u zoekt naar cultuur, rust of sensatie: Camping Zavelbos heeft een waaier van ontspanningsmogelijkheden. Geniet in Camping Zavelbos van een zalige zorgenvrije vakantieperiode in de vakantiehuisjes of de goed voorziene en geriefelijke camping. Daarbovenop ligt er in de nabije omgeving een grote waaier aan uitstapmogelijkheden voor de liefhebbers van sensatie, cultuur en sport.

De ongedwongen atmosfeer en het kindvriendelijke karakter zorgen ervoor dat u een heerlijke periode beleeft op onze camping. Verken het uiterst aangename duinengebied met zijn fantastische wandel- en fietspaden of zoek de rust op aan de visvijver. Het hoog aangeschreven en heel uitgestrekte (6000 hectare) Nationaal Park Hoge Kempen en de fabelachtigeDuinengordel die op nog geen 5,5 km van de camping liggen staan garant voor onvergetelijke uitstapjes in de ronduit prachtige natuur die Vlaanderen te bieden heeft.

Wilhelm Tell: nabij Maasmechelen, de ideale plaats

De camping Wilhelm Tell is een echte familiecamping aan een zeer groot natuurgebied van liefst 1000 hectare waar u lekker kunt wandelen tussen de geweldige moerassen, heide, sparrenbossen en loofbossen. Stress en drukte zijn heel ver weg bij camping Wilhelm Tell en dat maakt het prima geschikt voor kampen met jongeren, en groeps- en familierecreatie en zelfs voor een daguitstapje voor wie even uit de drukte wil.

De staanplaatsen zijn voorzien van stromend water, wifi, tv-aansluiting en 16 A-elektriciteit en hebben een oppervlakte van minimaal 100 m².

U kunt zich totaal veilig voelen, want gedurende de nachtelijke uren wordt het kampeerterrein goed verlicht en bewaakt. Indien ze zich koest houden en aangelijnd blijven, zijn honden toegelaten op het domein. Voor de toeristische kampeerder zijn er toeristische plaatsen (100m²) of jaarplaatsen (tot 140m²). Indien mogelijk en gewenst mogen de auto en het bijzettentje gerust mee op uw plaats.

In de omgeving valt voldoende te beleven: er is een waterparadijs, op korte afstand liggen er attractieve steden en toeristische trekpleisters en de verzorgde appartementen en staanplaatsen zorgen ervoor dat iedereen zich in zijn sas voelt op de droomvakantie in Maasmechelen.

Op nog geen 6 km afstand mag u gratis gebruik maken van de visvijver van Camping Zavelbos. Daarnaast kunt u zich ook uitleven in de magnifiek gelegen waterpoel van Camping De Binnenvaart.

Zalige omgeving in de buurt van Maasmechelen

Maasmechelen is genesteld in een formidabele natuuromgeving. Het immer aangename en rustige Limburg is met dank aan de enorm uitgestrekte bos- en heidegebieden en de hartelijkheid van de Limburgers een ware toeristische topbestemming. Met een echte ranger kan u op een avontuurlijke ontdekkingstocht in de liefste 6000 ha van het schitterende Nationaal Park Hoge Kempen, het grootste van het Vlaamse land. Fietstoeristen kunnen zich in het absolute fietsparadijs Limburg eindeloos uitleven op de ruim 2000 kilometer lange fietsroutenetwerken op rustige, autovrije paden die door de fabelachtige Kempen kronkelen. Met rechtstreekse verbindingen liggen we midden in dit formidabele netwerk, dat u brengt langs terrils, mijnschachten, musea, de machtige Maas,…

Limburg is bekend voor zijn toerisme en heerlijke gastronomie. Proef in de mooie steden en dorpen de lekkere Limburgse keuken die heus wel meer in petto heeft dan de geroemde Limburgse vla. Combineer een historisch of cultureel uitstapje naar een stadje met de fantastische culinaire specialiteiten en u hebt ongetwijfeld een geslaagde dag.

Meer een liefhebber van actie of avontuur tussendoor…. Paardrijden, go-carten, racen op het circuit van Zolder, deltavliegen, klimmen of skiën. Alles behoort tot de mogelijkheden… Door de strategische ligging is alles vlot bereikbaar: Genk (zondagmarkt, Maaseik (musea), Hasselt (winkelcentrum), Maastricht (culturele winkelstad), de pretparken Walibi of Bobbejaanland, overdekte winkelcentra, Maasmechelen Village outlet-center, shopping Genk, Valkenburg, Olmense Zoo, stoomtrein As,…

Kortom: bungalowpark bij Maasmechelen, een succesformule!