Een sfeervolle camping waar het voor iedereen heerlijk toeven is Een sfeervolle camping waar het voor iedereen heerlijk toeven is Een sfeervolle camping waar het voor iedereen heerlijk toeven is Een sfeervolle camping waar het voor iedereen heerlijk toeven is Een sfeervolle camping waar het voor iedereen heerlijk toeven is Een sfeervolle camping waar het voor iedereen heerlijk toeven is Een sfeervolle camping waar het voor iedereen heerlijk toeven is Een sfeervolle camping waar het voor iedereen heerlijk toeven is Een sfeervolle camping waar het voor iedereen heerlijk toeven is Een sfeervolle camping waar het voor iedereen heerlijk toeven is Een sfeervolle camping waar het voor iedereen heerlijk toeven is Een sfeervolle camping waar het voor iedereen heerlijk toeven is
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Welkom

Deze fijne camping is schitterend gelegen in de natuur aan een 20 ha natuurlijke plas. U vindt hier zelfs een strand waar u heerlijk kunt zonnen en ontspannen. De plas leent zich uitstekend voor zwemmen en bootplezier zoals kanoën, roeien, surfen en zeilen met kleine bootjes.
Ook voor de kinderen zijn er tal van bezigheden.

Een sfeervolle camping
waar het voor iedereen heerlijk toeven is

De camping beschikt over toeristische plaatsen van 140m2, over 16A elektriciteit, stromend water, tv-aansluiting, Wi-Fi en riolering op de plaats. De jaarplaatsen van 180m2 hebben zelfs bijkomende 20A elektriciteit en individuele gasaansluiting.

De camping is het hele jaar geopend. Als gast mag u tevens gebruik maken van het waterparadijs van Recreatieoord Wilhelm Tell, en van de visvijver op Camping Zavelbos.