De ligging van De Binnenvaart is perfect om uitstapjes te maken De ligging van De Binnenvaart is perfect om uitstapjes te maken De ligging van De Binnenvaart is perfect om uitstapjes te maken De ligging van De Binnenvaart is perfect om uitstapjes te maken De ligging van De Binnenvaart is perfect om uitstapjes te maken De ligging van De Binnenvaart is perfect om uitstapjes te maken De ligging van De Binnenvaart is perfect om uitstapjes te maken De ligging van De Binnenvaart is perfect om uitstapjes te maken De ligging van De Binnenvaart is perfect om uitstapjes te maken De ligging van De Binnenvaart is perfect om uitstapjes te maken De ligging van De Binnenvaart is perfect om uitstapjes te maken De ligging van De Binnenvaart is perfect om uitstapjes te maken
Limburg Campings Limburg Campings Reserveer Nu!

Ligging

Door de ligging van Camping De Binnenvaart aan een grote natuurlijke plas van 20ha, vormt onze camping de perfecte plaats voor zwemmen, zeilen, kanoën of surfen. Ook zonnen aan het strand is perfect mogelijk.

De ligging van Camping De Binnenvaart is perfect
om talrijke uitstapjes te maken

In de buurt van Camping De Binnenvaart vindt u Nordic Walking Center en paintball. Snookeren is ook een mogelijkheid, net zoals het gratis gebruik van het waterparadijs van Recreatieoord Wilhelm Tell.

De historische steden herbergen talrijke musea, winkels, restaurants en café’s. Daarnaast heeft Limburg nog veel meer in petto. Er zijn talrijke wandel- en fietsroutes, de mogelijkheden voor boottochten, kajakken, hengelen of paardrijden zijn legio. Verblijfstoeristen ontvangen bij aankomst een Limburgpas die je recht geeft tot € 150 kortingen bij diverse attracties. Een lange lijst uitstapmogelijkheden wacht op u!