Kamperen op de mooiste plekken van Belgisch Limburg

Camping met staanplaatsen

Een jaar lang genieten op uw eigen vakantieplekje.. klinkt dat als muziek in de oren? Bij Limburg Campings bieden we ruime jaarplaatsen aan in een prachtige omgeving. Een echte familiecamping, een park voor echte natuurliefhebbers, of ga rondvaren op een natuurlijke plas van 20 hectare! Onze campings zijn van hoge kwaliteit door de uitstekende faciliteiten en enthousiaste medewerkers. Een vakantie bij Limburg Campings is genieten voor het hele gezin!

Mooie camping met staanplaatsen

De staanplaatsen bij Limburg Campings zijn niet alleen op een mooie locatie, maar ze zijn ook nog eens zeer ruim opgezet. Met jaarplaatsen van 100 á 140 m2 is er genoeg ruimte om heerlijk uit te rusten met privacy en rust in overvloed. Bovendien zijn ze van alle gemakken voorzien, zoals:

  1. Water
  2. Riolering
  3. Elektriciteit
  4. Kabel televisie
  5. Telefoon
  6. Gasaansluiting
  7. Wi-Fi

Dat is genieten van de luxe van thuis en dat allemaal in een groene regio. Een tweede huis in Belgisch Limburg was nog nooit zo leuk! 

Bekijk onze staanplaatsen

Camping met staanplaatsen Limburg Campings

Camping Zavelbos

Ontdek onze campings

Limburg Campings beschikt over 3 unieke campings in het prachtige Belgisch Limburg. Recreatieoord Wilhelm Tell is een échte familiecamping. Hier vindt u onder andere een binnen- en buitenzwembad, animatieteam in het hoogseizoen, een mega speeltuin en nog veel meer! Ook de ouders kunnen natuurlijk een duik nemen in het zwembad, om vervolgens met het hele gezin een frietje te eten bij de snackbar!

Liever in de natuur? Camping Zavelbos ligt midden in een natuurgebied van 2000 hectare! Gelegen tussen de bomen is er aan sfeer geen gebrek. Bovendien is er een rustgevende visvijver aanwezig en kunt u de mooiste plekjes ontdekken via het uitgebreide wandel- en fietsnetwerk.

Houdt u van vakantie aan het water? Dan is Camping De Binnenvaart perfect voor u! Gelegen aan een grote natuurlijke plas van 20 hectare, kunt u hier rust met een bootje varen, een verfrissende duik nemen, of actief watersporten. Er is ook een heus zandstrand aanwezig om te zonnen of rustig een boek te lezen terwijl de kinderen lekker spelen. 

Camping met staanplaatsen in mooie omgeving

De omgeving van onze campings zit boordevol schatten en mooie bezienswaardigheden. Denk aan natuurreservaten, historische steden, indrukwekkende musea en vele uitstapjes voor het hele gezin. Wij hebben een aantal pareltjes geselecteerd die zeker de moeite waard zijn!

Ontdek de omgeving

Limburg Campings