Kamperen op de mooiste plekken van Belgisch Limburg

Camping belgisch limburg

Bent u op zoek naar een Camping in Belgisch Limburg? Bij Limburg Campings beschikken we over 3 unieke parken met een geheel eigen karakter. Kies voor een echte familiecamping, vier je vakantie aan het water, of ontdek de schitterende natuur van de Duinengordel. Er is voor ieder wat wils en met de vele voorzieningen zult u zich geen moment vervelen op één van onze premium parken. 

 

Schitterende Camping in Belgisch Limburg

Genieten van het bourgondische leven in Belgisch Limburg begint bij Limburg Campings. Gelegen in de schitterende Duinengordel, met uitstekende facilteiten en een enthousiast team medewerkers hebben we alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Geniet van een drankje op uw eigen terras, neem een verfrissende duik in het zwembad, of maak een gezellige wandeling door het natuurgebied. Er zijn veel leuke activiteiten en culturele uitstapjes te ondernemen voor het hele gezin, dus plezier gegarandeerd!

Unieke premium campings

Limburg Campings beschikt over drie campings met allemaal een persoonlijke touch. Kies voor een échte familiecamping voor het hele gezin op Recreatieoord Wilhelm Tell. Heerlijk zwemmen in het buitenzwembad, tussendoor een frietje eten en 's avonds in alle rust genieten op uw vakantieplekje. De kinderen zullen zich prima vermaken met het animatieteam, speeltuinen en volop waterplezier. Een vakantie voor jong en oud!

Familiecamping Wilhelm Tell

Liever een vakantie in het groen? Camping Zavelbos ligt verscholen tussen de bomen in De Duinengordel. Deze prachtige locatie zorgt voor een sfeervolle en rustieke sfeer voor gezinnen met jonge kinderen, senioren en natuurliefhebbers. Gooi een hengeltje uit in de visvijver, maak een stevige wandeling door het bos, of verken de omgeving met de fiets. Dat is pure ontspanning nabij groen en water.

Camping Zavelbos

Niet bang voor natte voeten? Camping De Binnenvaart ligt aan een grote, natuurlijke plas van ruim 20 hectare. Neem uw eigen boot mee om een rondje te varen, ga fanatiek kanoën met uw vrienden, of ga gewoon lekker zwemmen. Met het aanliggende strand is er genoeg ruimte om weg te dromen in een boek, terwijl de kinderen indrukwekkende zandsculpturen bouwen. 

Camping De Binnenvaart

Wilhelm Tell

Er is zoveel te doen en beleven!

Waterplezier in het zwembad, wandelen in de natuur, het fietsnetwerk verkennen, historische steden bezoeken en nog veel meer. in de omgeving is er ontzettend veel te beleven qua bezienswaardigheden, natuur en uitstapjes. Plopsaland voor de kleintjes, actief sporten voor het hele gezin, of u cultureel laten verrijken in één van de vele musea die zich hier vestigen. Dat is Belgisch Limburg op z'n best!

Wat te doen?

Limburg Campings