Kamperen op de mooiste plekken van Belgisch Limburg

Camping Belgie

Heerlijk op vakantie naar het prachtige Belgisch Limburg. Genieten van de rust en ruimte, midden in de natuur en met uitstekende voorzieningen voor een prettig verblijf. Limburg Campings geeft uw vakantie een extra dimensie door te kamperen op de mooiste plekken van de provincie. Premium campings met een uniek karakter.

Bezoek de leukste camping in België

Limburg Campings beschikken over 3 campings, allemaal met hun eigen unieke karakter. Neem bijvoorbeeld Camping Wilhelm Tell. Dit is een echte familiecamping, gelegen in een uitgestrekt natuurgebied van ruim 1000 hectare. Met een heus waterparadijs, zullen de kinderen zich geen moment vervelen op onze camping. Racen van de glijbaan, een watergevecht houden met de ouders, of gewoon even afkoelen tijdens een hete dag. Gegarandeerd een spetterend succes voor jong en oud!

Camping De Binnenvaart is gelegen aan een natuurlijke plas, dus perfect voor watersporters en liefhebbers! zeilen met een klein bootje, ontspannend kanoën, of gezellig zwemmen. Hier zult u helemaal tot rust komen en het échte vakantiegevoel ervaren.

Camping Zavelbos bevindt zich tussen bossen en vennen, een unieke plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Ontdek het schitterende duinengebied via vele wandel -en fietsroutes, heerlijk toeven bij de visvijver, of een middag ontspannen bij uw eigen kampeerplaats. Een echte anti-stress camping!

Ontdek onze Campings!

Kamperen op onze camping in België

Wanneer u komt kamperen op één van onze campings, beschikt u over ruime kampeerplaatsen op een mooie locatie. Daarnaast geven de uitstekende voorzieningen en een goed verzorgde camping een fijn vakantiegevoel. Wij zullen uw verblijf zo prettig mogelijk maken! Onze kampeerplaatsen zijn voorzien van stroom, dus neem gerust uw oplader en elektrische apparaten mee!

Camping in België

Ontdek de omgeving

Geen zorgen aan uw hoofd, geen stress, omringd door heide, talrijke bossen en diepe valleien. De gastvriendelijkheid van de mensen en bourgondische levensstijl maken Limburg de perfect vakantiebestemming. Maak een stevige wandeling door de bossen, ontdek de mooiste plekjes via fietsroutes, of bezoek één van de bruisende steden voor een terrasje. Kortom, genoeg te beleven in Belgisch Limburg!

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een verblijf op één van onze campings, of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van staanplaatsen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder om een perfecte vakantie te realiseren.

Contact opnemen

Limburg Campings